Barion Pixel
Menü Bezárás

Ivoclar IvoBase Injector 100-240V injektáló készülék

Nettó ár: 6 887.97 €
Bruttó ár: 8 747.72 €

Rendelési szándékát kérjük az info@wfdental.hu e-mail címen jelezze!

Cikkszám: IV628518 Kategóriák: , ,

Teljesen automatizált, kompakt és gőzmentes

Az Ivoclar Vivadent IvoBase Injector lehetővé teszi a rendszerrel összehangolt speciális PMMA gyanták teljesen automatizált, ellenőrzött injektálását és polimerizációját. A polimerizáció során a gyanta kémiai zsugorodása teljes mértékben kiegyenlődik a lombikban és a melegítőben található szabadalmaztatott hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően. Ez lehetővé teszi olyan fogsor alapok készítését, amelyek illeszkednek nagy pontossággal. Az injektort kifejezetten az IvoBase anyaghoz fejlesztették ki, és kiváló helyreállítást tesz lehetővé. Az IvoBase Injector a jól bevált SR Ivocap anyaghoz is használható.

Az automatizált folyamat megbízhatóságot biztosít

A magas minőségi színvonal kiszámítható és könnyen megvalósítható: A lombikot és az anyagot az egységbe helyezzük, a programot kiválasztjuk és elindítjuk. A felhasználók folyamatosan magas szintű minőséget és pontosságot élveznek.

A maradék monomertartalom < 1 százalék

Az IvoBase standard maradék monomer tartalma a hőkezelt anyagok szintjén van. Az RMR funkció használatával ez a kritikus érték egyértelműen alákúszott: egy százalék alatt van.

Kibocsátás csökkentése

Nincs vízfürdő, nincs sűrített levegő – csak egy elektromos csatlakozásra van szükség. Az IvoBase rendszer a lényegre csökkent, és megakadályozza a szükségtelen károsanyag-kibocsátást.

Beteg kielégítő

Nagyon kényelmes viselet a kiváló illeszkedésnek, a méretstabilitásnak és a felületkezelésnek, valamint az alacsony maradék monomertartalomnak köszönhetően nyugalmat biztosít.

Anyagok

A két technika közül a legjobb

A hőre keményedő polimer minőségi előnyeit a hidegen keményedő polimer feldolgozási előnyeivel kombinálták egy új PMMA rendszer előállításához. Kémiáját tekintve az IvoBase Material hidegen keményedő polimernek minősül. Az anyag minősége azonban megegyezik a hőre keményedő polimerekkel, sőt még azt is meghaladja.

Két különböző típusú anyag

Az IvoBase Hybridet a rövid feldolgozási idő jellemzi. 35 percen belül az anyag alaposan megköt az IvoBase Injectorban. A termék mindenféle kivehető fogsor készítésére alkalmas.

A nagy törésállóság az IvoBase High Impact kiemelkedő jellemzője. Az anyag 50 perc alatt polimerizálódik. Nagy terhelésnek kitett szerkezetek gyártására alkalmas.

Tömeg 35,6 kg
Gyártó

Ivoclar Vivadent