Barion Pixel
Menü Bezárás

HinriMill R5 marógép

Nettó ár: 60 365.35 €
Bruttó ár: 76 664.00 €

Gyártó: Ernst Hinrichs

Rendelési szándékát kérjük az info@wfdental.hu e-mail címen jelezze!

Cikkszám: HIN-640004.E Kategória:

A fogászati ​​laboratórium új, csúcskategóriás HinriMill R5 gépével az ERNST HINRICHS Dental magasan automatizált maró- és köszörűgépet kínál tízszeres tömbcserélővel a nedves és száraz feldolgozáshoz, amely forradalmi megközelítést hoz a laboratóriumba. A legnagyobb precizitást ötvözi a maximális stabilitással, amely nem áll meg egyetlen anyagnál sem – és mindezt minimális lábnyomon.

A kezelés is szenzációsan egyszerű a különféle technológiáknak köszönhetően: A Direct Disc technológiának köszönhetően a marótárcsák mostantól közvetlenül megmunkálhatók – a szorítókeret körülményes csavarozási munkája nélkül. A tárcsák, blokkok és műcsonkok kiválasztásánál – mint minden ERNST HINRICHS fogászati ​​gép – rendkívül nyitott minden gyártó anyagára, így tökéletes befektetésvédelmet nyújt!

Direct Clean technológia biztosítja, hogy gyorsan és könnyedén válthasson a nedves és száraz feldolgozás között. Erre a célra a HinriMill R5 az ionizátorok és a munkaterület aktív szellőztetése mellett egy teljesen okos szárítási funkciót is kínál.

Egy másik újdonság az integrált vízhűtés , amely jelentősen minimalizálja az orsó és a Z-tengely hőtágulását. A gyorsabb megmunkálás még egyenletesebb munkaeredményekkel és az orsócsapágyak hosszabb élettartamával a jövőbeli HinriMill R5 tulajdonosok előnye.

Egy másik kiemelkedő lehetőség az akár 40 mm vastag marási nyersdarabok nyersdarabcserélőn keresztüli betöltése, majd feldolgozása. Még ennél is fontosabb az orsó tengelyében a nagy, ±?35 fokos dőlésszög . A HinriMill R5 így maximális változatosságot és tervezési szabadságot garantál.

Tömeg 30 kg
Gyártó

Ernst Hinrichs